субота, 12 березня 2016 р.

«Європейський калейдоскоп»


У Рівненській обласній науковій бібліотеці відбувся культурно-масовий захід – квест на тему «Європейський калейдоскоп». Мета цієї гри – розширення знань та кругозору про Європу та Євросоюз, популяризації інтелектуального відпочинку дітей. Гостями бібліотеки цього дня були учні 7-А класу ЗОШ І-ІІІ №1 ім. Володимира Короленка.


Перед початком гри Олена Кудіна розповіла учасникам гри про Європейський Союз, ознайомила з Центром Європейської інтеграції, який знаходиться у читальній залі. Всі учні були поділені на дві команди, з однією з яких працювала А. Хамедюк.
Кожна команда отримала по декілька різноманітних завдань. Розгадуючи їх, учні мали змогу ознайомитись майже з усіма відділами бібліотеки: у довідниках читальної зали вони шукали поняття «шенген» та «толерантність»; у відділі документів з мистецтва – інформацію про В.-А. Моцарта та гімн Європи; у бібліографічному відділі – інформацію про Миколу Коперника; у відділі документів іноземними мовами – інформацію про країни Європи та їхні прапори та ін.
Весело проведений час, хороший настрій, солодощі у подарунок, надія на майбутню зустріч – ось що отримали діти цього дня.

Немає коментарів:

Дописати коментар