четвер, 16 червня 2016 р.

Один день із життя пришкільного табору. Матеріал опубліковано15.06.2016  за адресою.

Палітра щасливого дитинства

Кожний  день  у пришкільному  таборі  «Прайм - тайм» Рівненської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Володимира Короленка  насичений цікавими заходами та зустрічами. Керівник-інструктор давньокитайського бойового мистецтва (Лаоши) - Лосік Віталій Валерійович  завітав до табору та продемонстрував для дітей зарядку «Кунг-фу», діти завзято та старанно виконували елементи вправ, що сприяють  розвитку  концентрації та нормалізації емоційного стану.


У рамках тижня «Ми – талановиті!» англомовний загін  «Upstream» відвідав майстер - клас «Аплікація. Паперова пластика», який проводили  педагоги ПДМу. Діти власноруч виготовили квіти у техніці  паперопластики та презентували для дітей пришкільного табору виставку «Діти - квіти», розповіли англійської мовою про канцелярські предмети, які необхідні для виконання  об’ємної фігури.
У цей день загін « Смайлики» виборов ІІІ місце у міському данс - батлі  «Україні -25», у якому змагалися вихованці пришкільних таборів відпочинку. Учасники заходу отримали незабутні враження: виступ на зеленій естраді в парку культури та відпочинку ім. Тараса Шевченка був справжньою творчою  прем’єрою для  багатьох дітей.


Ткачук Віра, керівник молодіжного клубу «ФРЕШ»

Немає коментарів:

Дописати коментар