четвер, 1 лютого 2018 р.

Край, в якому я живу

Музей у школі, музей  для учнів, музей - виховний  центр, що формує ментально активну особистість, котра глибоко розуміє, що пізнання минулого дає потужні імпульси для усвідомлення цілісності та спадкоємності національної пам’яті.
З метою формування ціннісного ставлення особистості до культурних, історичних та духовних надбань рідного краю у Рівненській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 імені Володимира Короленка впроваджено  реалізацію  культурологічного проекту «Історія Рівненщини через призму сучасності». У рамках проекту юними краєзнавцями гуртка «Пошук» (керівник Ткачук О.В.) створено тематичну екскурсію «Праведник України», присвячену Володимиру Короленку. Промовистим  супроводом екскурсії є цінні експонати, зібрані вчителями та учнями  (142 експонати - предмети побуту, одяг, документи, листи, фото, книги).

 Учениця 7-А класу Маркіна Дарина  презентувала віртуальну екскурсію «Праведник України» на обласному конкурсі «Край, в якому я живу» в номінації «Літературні музеї», що відбувся за підтримки комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради 24 січня 2018 року,  та посіла І місце в  І турі Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв навчальних закладів області.

Немає коментарів:

Дописати коментар